Indiškai paruošta arbata su prieskoniais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0,5 a.š.
  • Gvazdikėliai, 2 vnt.
  • Pienas, 0,5 l
  • Kardamonas, 0,5 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Arbata, 2 a.š.
  • Pipirai, 6 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberkite į puodą grūstus pipirus, cinamoną, kardamoną, cukrų, druską (nebūtina) ir arbatą.

  2. Užpilkite pienu ir užvirinkite.

  3. Nukelkite nuo ugnies, palaukite 2 minutes ir nukoškite.

  4. Pastaba: karšta arbata skanesnė už šaltą.

Receptą atsiuntė: Eglė

Komentarai (1)

nbb 2014-04-07 14:15
Net bijau bandyti....