Grikių košė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Grikiai, 1,5 stikl.
  • Morkos, 2 vnt.
  • Svogūnai, 1 galv.
  • Pievagrybiai, 700 gr.
  • Aliejus, 3 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikius užpilkite vandeniu, kad virš grikių būtų apie 5-6 cm vandens ir virkite apie 20 minučių.

  2. Morkas sutarkuokite, svogūną sukapokite ir pakepinkite aliejuje apie 3 minutes.

  3. Po to sudėkite susmulkintus grybus ir pakepinkite dar apie 4 minutes.

  4. Į keptuvę sudėkite nukoštus grikius ir įberkite prieskonių.

  5. Išmaišykite ir troškinkite 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė: Vilma

Komentarai