Glazūruoti Briuselio kopūstai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Šoninės juostelės, 3 vnt.
  • Briuselio kopūstai, 500 gr.
  • Vištienos sultinys, 100 ml
  • Klevų sirupas, 50 ml
  • Vyno actas, 2 v.š.
  • Druska
  • Malti kajeno pipirai
  • Pistacijų papuošimui
Gaminimo instrukcija:
  1. Šoninę apkepkite keptuvėje, kol apskrus, tada išimkite. Į tą pačią keptuvę sudėkite kopūstus, šiek tiek apkepkite, kol gražiai pagels. Supilkite sultinį, uždenkite dangčiu ir gaminkite, kol suminkštės.

  2. Įberkite druskos ir pipirų, supilkite actą ir sirupą, gaminkite pamaišydami dar 5 min.

  3. Sudėkite keptuvės turinį į lėkštę, viršų pabarstykite skrudinta susmulkinta šonine ir pistacijomis. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Raimonda

Komentarai