Gervuogių, riešutų sviesto ir kakavos glotnučio dubenėlis

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Riešutų sviestas, 2 a.š.
  • Šaldytas bananas, 2 vnt.
  • Šviežias bananas, 0,5 vnt.
  • Šaldytos gervuogės, 1 stikl.
  • Migdolų pienas, 0,25 stikl.
  • Kakavos milteliai, 2 a.š.
  • Juodas šokoladas, 50 gr.
  • Kokoso drožlės pabarstymui, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutrinkite trintuvėje: avokadą, šaldytus ir šviežią bananus, šaldytas gervuoges. Įberkite į masę kakavos miltelių, įdėkite riešutų sviesto ir įpilkite migdolų pieno – tuomet vėl gerai išmaišykite.

  2. Patiekite masę į dubenėlius, užbarstę ant viršaus kokosų drožlių, įdėkite dar riešutų sviesto, ir apliekite išlydytu karštu juodu šokoladu.

Receptą atsiuntė: Rimas

Komentarai