Dietinis varškės desertas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Liesa varškė, 250 gr.
  • Liesas pienas, 0,5 stikl.
  • Neriebus kefyras , 0,5 stikl.
  • Maistinė želatina, 15 gr.
  • Cukraus ar stevijos pagal skonį
  • Vaisių pagal skonį
Gaminimo instrukcija:
  1. Suberkite į pieną želatiną, palikite 15-20 minučių išbrinkti.

  2. Kefyre ištirpinkite cukrų, sudėkite varškę, pertrinkite.

  3. Pieną su želatina pašildykite, kad želatina ištirptų (galima trumpam įkišti į mikrobangų krosnelę), įmaišykite į varškės masę.

  4. Sudėkite supjaustytus vaisius (pavyzdžiui, mandarinus ar kelias konservuotų persikų puseles), dar kartą išmaišykite, supilkite viską į formą ir palikite šaldytuve 4-5 valandoms, kad sustingtų.

  5. Papuošti galima pabarsčius kakava. Šis desertas labai lengvai paruošiamas ir skanus, turi mažai kalorijų, todėl tinka net ir besilaikantiems dietos.

Receptą atsiuntė: Gabija

Komentarai