Dietinė dilgėlių sriuba

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Dilgėlės, 4 vnt.
  • Bulvės, 3 vnt.
  • Morka, 1 vnt.
  • Svogūnas, 0,5 vnt.
  • Virtas kiaušinis, 1 vnt.
  • Žalumynai
  • Prieskoniai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pripilkite į vidutinio dydžio puodą vandens (maždaug iki pusės), užkaiskite. Kol užvirs, nuskuskite bulves ir morką, supjaustykite gabaliukais.

  2. Sudėkite daržoves į verdantį vandenį, įberkite druskos.

  3. Apkepkite aliejuje smulkintą svogūną, sudėkite į sriubą.

  4. Susmulkinkite dilgėles ir žalumynus, sudėkite į puodą, pavirkite dar 7 minutes, nukaiskite.

  5. Į paruoštą sriubą sudėkite smulkintą kietai virtą kiaušinį, patiekite.

Receptą atsiuntė: Laima

Komentarai (2)

Lucija 2020-04-18 18:50
Mama virdavo su perlinem kruopom ir gale idedavo pakeptos šoninės su svogunais,
jolanta 2014-05-26 20:52
o kokios dilgeles zydincios ar kandancios