Citrininė vištiena su bulvėmis ir rozmarinais lėto virimo puode

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Stambiai supjaustytas raudonasis svogūnas, 1 vnt.
  • Nedidelės raudonosios bulvės, perpjautos, 500 gr.
  • Riekutėmis supjaustyta citrina, 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 3 v.š.
  • Česnakų milteliai, 1 a.š.
  • Druska
  • Šviežiai malti juodieji pipirai
  • Vištienos krūtinėlės (be kaulo, be odos), 3 vnt.
  • Rozmarinų šakelės, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Lėto virimo puode sumaišykite supjaustytą svogūną, bulves, citrinų riekutes, alyvuogių aliejų, paskleiskite ant dugno.

  2. Dubenyje sumaišykite druską, pipiraus, česnako miltelius, apvoliokite vištienos krūtinėlę.

  3. Vištieną sudėkite ant bulvių, įmeskite rozmarinų ir gaminkite apie 4 valandas.

  4. Paprastas receptukas tiems, kurie nemėgsta stovėti prie puodų ir keptuvių!

Receptą atsiuntė: Evelina

Komentarai