Burokėlių, špinatų ir pomidorų salotos

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Raudonasis svogūnas, 1 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 1 v.š.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Kelios alyvuogės
  • Petražolės, 1 pund.
  • Česnako skiltelė, 1 vnt.
  • Virti vidutinio dydžio burokėliai, 2 vnt.
  • Balzaminis actas, 2 v.š.
  • Špinatai, 3 pund.
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną ir kepkite pamaišydami apie 2 minutes.

  2. Pomidorus supjaustykite kubeliais, alyvuoges - žiedais. Susmulkinkite petražoles ir česnaką, viską sudėkite į keptuvę su svogūnu, gaminkite dar 3 minutes.

  3. Sudėkite tarkuotus arba kubeliais supjaustytus burokėlius, actą, druską ir pipirus, gerai viską išmaišykite ir gaminkite dar 1 min.

  4. Sudėkite viską į dubenį su špinatais, gerai viską išmaišykite ir patiekite. Sveikos ir skanios šiltos daržovių salotos paruoštos!

Receptą atsiuntė: Ieva

Komentarai