Bulvių salotos su pievagrybiais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Rudasis cukrus, 1 žiups.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Druska, 1 žiups.
  • Marinuoti pievagrybiai, 300 gr.
  • Agurkai, 2 vnt.
  • Augalinis aliejus, 3 v.š.
  • Virtos bulvės, 3 vnt.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Svogūnų laiškai, 1 pund.
  • Citrina, 0,5 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Perspauskite česnaką ir užpilkite aliejumi.

  2. Į išspaustas pusės citrinos sultis įmaišykite druskos ir cukraus, maišykite, kol ištirps, tada supilkite aliejų su česnaku, įberkite pipirų, palikite pastovėti 15 minučių.

  3. Supjaustykite bulves ir sudėkite į dubenį, ant viršaus - nuvarvintus pievagrybius, pjaustytus agurkus ir svogūnų laiškus.

  4. Užpilkite paruoštu padažu, išmaišykite, jeigu reikia - dar įberkite druskos.

Receptą atsiuntė: Dainora

Komentarai