Blyneliai su uogomis ir šokolado sirupu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Viso grūdo avižų miltai, 1 stikl.
  • Migdolų pienas, 1,5 stikl.
  • Cinamonas, 1 a.š.
  • Kakavos milteliai, 2 v.š.
  • Norimos uogos, 2 sauj.
  • Klevų sirupas, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Gerai išmašykite miltus su migdolų pienu ir cinamonu. Tešlą kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, iš abiejų pusių, kol švelniai paruduos.

  2. Į blynelių vidų dėkite uogas ir pilkite naminį šokoladinį padažą - gerai išmaišytus kakavos miltelius su klevų sirupu. Lengvai užlenkite blynelių kraštus. Galite pabarstyti cukraus granulėmis. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Rasa

Komentarai