Baklažanų kamuoliukai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Petražolės
  • Druska
  • Baklažanas, 1 vnt.
  • Parmezano sūris, 100 gr.
  • Pipirai
  • Aliejus kepimui
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną nulupkite ir kepkite visą vidutinio karštumo (maždaug 180 laipsnių temperatūros) orkaitėje 20 minučių.

  2. Baklažaną nusausinkite ir susmulkinkite smulkintuvu, sutarkuokite sūrį.

  3. Viską labai gerai išmaišykite.

  4. Formuokite rutuliukus, pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje.

Receptą atsiuntė: Joana

Komentarai