Baklažanų ir varškės sūrio kotletukai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Baklažanai, 3 vnt.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Aliejus kepimui
  • Malti džiūvėsėliai, 1 stikl.
  • Malti juodieji pipirai
  • Varškės sūris, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
@ Shutterstock
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje, kol apskrus.

  2. Baklažanus supjaustykite kubeliais, sudėkite į keptuvę su svogūnu, gaminkite 10 minučių, kol suminkštės.

  3. Daržoves šiek tiek atvėsinkite ir sugrūskite mentele.

  4. Įmuškite kiaušinį, sudėkite sūrį, džiūvėsėlius, druską ir pipirus, viską gerai išmaišykite ir formuokite kotletukus.

  5. Apkepkite iš abiejų pusių nedideliame aliejaus kiekyje.

Receptą atsiuntė: Eglė

Komentarai