Arbūzų kokteilis „Kitaip“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Arbūzai, 200 gr.
  • Agurkai, 1 vnt.
  • Alyvuogės, 2 vnt.
  • Feta sūris, 50 gr.
  • Druska, 1 žiups.
  • Mėlynių jogurtas, 1 v.š.
  • Mėta, 6 lap.
Gaminimo instrukcija:
  1. Arbūzo minkštimą, be sėklų, supjaustyti kubeliais.

  2. Agurką nulupti ir kartu su svogūnu sutrinti.

  3. Arbūzą išplakti su agurkų ir svogūnų tyrele, druska, pipirais ir citrinos sultimis.

  4. Viršų pabarstyti feta sūriu ir alyvuogėmis.

  5. Papuošimui tinka mėtų lapeliai ir agurkų odelė.

Receptą atsiuntė: Bronė

Komentarai