Antienos salotos su ypatingu padažu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Antis, 400 gr.
  • Medus, 1 v.š.
  • Sojos padažas, 1 v.š.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Druska
  • Vyno actas, 2 v.š.
  • Serbentų džemas, 2 v.š.
  • Avokadas, 1 vnt.
  • Salota, 1 vnt.
  • Kininis kopūstas, 300 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite medų ir sojos padažą, šiuo mišiniu aptepkite krūtinėlę ir marinuokite apie 3 - 4 val. Iškepkite keptuvėje arba orkaitėje.

  2. Į lėkštę sudėkite smulkintas salotas, kopūstą, avokadą ir antieną, užpilkite aliejaus, acto ir džemo mišiniu.

Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai