Žuvis su sūrio plutele

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Moliūgų sėklos, 0,5 stikl.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Kajeno pipirai, 0,5 a.š.
  • Žuvies filė, 170 gr.
  • Parmezano sūris, 120 gr.
  • Svogūnų laiškai, 2 vnt.
  • Sviestas, 30 gr.
  • Majonezas, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

  2. Sumaišykite sėklas, tarkuotą sūrį, smulkintus svogūno laiškus, česnaką, pipirus ir minkštą sviestą.

  3. Kepimo formą ištepkite riebalais, sudėkite žuvį oda žemyn, aptepkite majonezu ir pabarstykite paruoštu mišiniu, paspauskite rankomis ir kepkite 20-25 minutes (ar žuvis iškepė, patikrinkite šakute). Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nijolė

Komentarai