Žuvies ir pomidorų apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Žuvies filė, 700 gr.
  • Pomidorai, 2 vnt.
  • Grietinė, 3 v.š.
  • Česnakai, 3 skilt.
  • Sūris, 70 gr.
  • Žalumynai, 1 pund.
  • druska, pipirai, 1 žiups.
  • Sviestas, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo formą patepkite sviestu.

  2. Žuvį supjaustykite pakankamai stambiais gabalais, ištraukite ašakas, pagardinkite druska, pipirais. Žuvį sudėkite į kepimo formą. Apiberkite smulkintu česnaku.

  3. Viršų patepkite grietine. Išdėliokite riekelėmis pjaustytus pomidorus, apiberkite smulkintais žalumynais ir tarkuotu sūriu.

  4. Kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

  5. Paprastas, bet skanus apkepas, kurį galima tiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė: Marija

Komentarai