Vasariškos užkandėlės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Varškė, 200 gr.
  • Petražolės, 1 pund.
  • Krapai, 1 pund.
  • Majonezas, 3 v.š.
  • Česnakas, 1 skilt.
  • Pomidorai, 200 gr.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiai sutarkuokite česnaką, sumaišykite su varške, pagardinkite druska, smulkintais žalumynais ir majonezu.

  2. Supjaustykite pomidorus 1 cm storio riekutėmis.

  3. Uždėkite ant viršaus varškės masės, papuoškite petražolėmis ir patiekite.

Receptą atsiuntė: Milda

Komentarai (1)

Vytas 2013-08-09 13:42
Pamokisiu kaip sutarkuoti česnakus,be nuostolių.
Ant tarkės uždedam celofaninį maišelį ir sutarkuojame česnaką (nebijokit nesupliš maišelis)Sutarkave nuimame maišeli su česnakais ir su peiliu ar šaukštu nugrandom
Maišeli išmetam, tarkes plauti nereikia.