Vanile kvepiantis varškės apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
5
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gr.
  • Pienas, 100 ml
  • Cukrus, 4 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Vanilinis cukrus, 1 a.š.
  • Sviestas, 5 v.š.
  • Manai, 2 v.š.
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištrinkite varškę, cukrų ir kiaušinius, sumaišykite su piene išmirkytomis manų kruopomis.

  2. Supilkite vanilinį cukrų ir išlydytą sviestą, viską gerai išmaišykite.

  3. Supilkite masę į formą ir kepkite apie 40 minučių vidutinio karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Angelina

Komentarai (1)

nieko ypatingo 2012-05-17 15:18
Skani nuotrauka, bet joje matosi greičiausiai net nekeptas sūrio pyragas, o ne aprašytas primityvus varškės apkepas.