Troškintos paprikos su įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Faršas, 400 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Paprikos, 4 vnt.
  • Virti ryžiai, 200 gr.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Druska, 1 a.š.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Rozmarinai, 0,5 a.š.
  • Pievagrybiai, 100 gr.
  • Petražolės, 2 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Nupjaukite paprikų viršų, išimkite sėklas ir pertvaras.

  2. Išplaukite, pabarstykite vidų druska.

  3. Susmulkinkite česnakus ir svogūnus, nuvalykite pievagrybius ir supjaustykite.

  4. Svogūnus ir česnaką kepkite įkaitintame aliejuje, kol taps skaidrūs, tada sudėkite pievagrybius ir faršą, pakepinkite.

  5. Galiausiai sudėkite ryžius, kiaušinį, druską, prieskonius ir gerai išmaišykite.

  6. Įdarykite paprikas, sudėkite į puodą, užpilkite sultiniu, uždenkite ir 40 minučių patroškinkite.

Receptą atsiuntė: Sofija

Komentarai (4)

gitana 2020-11-18 10:58
kiek i troskintuva ipilti sultinio ir troskinant ar reikia uzdengti dankciu
Nijole 2020-07-25 13:41
bandau,ne karto nebandziau
Ronaldas 2020-06-24 19:03
Labai greitas ir lengvas receptukas ir be galo skanu. Ačiū Sofija ;)
Laimis 2018-09-29 12:18
Kokiam pavidale kiausinis, nu nieko nesupratau.