Troškintas lynas su ryžiais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Lynas, 1 kg
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Ryžiai, 100 gr.
  • Sviestas, 50 gr.
  • Miltai, 2 v.š.
  • Druska
  • Aliejus kepimui
  • Pipirai
  • Žuvies prieskoniai
  • Morkos, 200 gr.
  • Poras, 1 vnt.
  • Grietinėlė
  • Krapai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite žuvį, pabarstykite žuvies prieskoniais, druska ir pipirais, palikite porai valandų, kad geriau įsigertų. Apvoliokite miltuose ir pakepinkite aliejuje iš abiejų pusių.

  2. Puose ištirpinkite sviestą, sudėkite į jį pjaustytą porą, žuvies ir morkų gabaliukus. Viską užpilkite grietinėle ir troškinkite 15- 20 minučių.

  3. Prieš baigiant troškinti sudėkite grietinę ir kapotus žalumynus. Viską pakaitinkite iki užvirimo ir nukelkite nuo ugnies.

  4. Patiekite su virtais ryžiais.

Receptą atsiuntė: Raminta

Komentarai