Trinta sriuba su burokėliais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 100 ml
  • Burokėliai, 2 vnt.
  • Bulvės, 2 vnt.
  • Petražolės, 1 v.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Vanduo, 1 l
  • Morka, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirkite nuplautas bulves, burokėlius ir morką.

  2. Nulupkite daržoves ir pertrinkite per sietelį.

  3. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite daržovių masę, įberkite druskos ir užvirkite.

  4. Užbalinkite grietinėle, papuoškite žalumynais ir patiekite. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Sofija

Komentarai