Tirštas padažas prie mėsos ir žuvies

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Sviestas, 40 gr.
  • Miltai, 2 v.š.
  • Sultinys, 500 ml
  • Grietinė, 1 v.š.
  • Prieskoniai
  • Svogūnų laiškai, 200 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išlydykite keptuvėje sviestą ir sumaišykite su miltais, supilkite sultinį.

  2. Kai pradės tirštėti, sudėkite grietinę (jeigu per tiršta - įpilkite dar sultinio).

  3. Sudėkite susmulkintus svogūnų laiškus, įberkite pagal skonį prieskonių ir išmaišykite.

Receptą atsiuntė: Augustė

Komentarai (2)

Dovilė 2019-10-15 21:13
Padazas
Jaunuolis 2012-08-23 21:16
Irena norėjo pasigirti kokia Ji sena? :)))