Tiršta vyšnių uogienė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Vyšnios, 1 kg
  • Cukrus, 1,5 kg
  • Vanduo, 1 stikl.
Gaminimo instrukcija:
  1. Pašalinkite vyšnių kauliukus, vyšnias sudėkite į puodą ir užpilkite cukrumi. Palikite pastovėti 3 val.

  2. Užkaiskite ant silpnos ugnies, įpilkite 1 stiklinę vandens ir kaitinkite pamaišydami, kad nesviltų. Kai sirupas taps vienalytis, padidinkite temperatūrą ir užvirinkite. Pakartokite procedūrą 4-5 kartus.

Receptą atsiuntė: Lidija

Komentarai (2)

vitalis.kulinaras 2016-07-10 12:55
O kam tas vanduo
Lina 2016-06-18 14:52
Kam to vandens pilti ir taip skysta uogienė gaunasi.