Tarkuotų obuolių blyneliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Obuoliai, 500 gr.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Miltai, 6 v.š.
  • Cukrus, 1 v.š.
  • Cinamonas, 1 žiups.
  • Kepimo milteliai, 1 a.š.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • sviesto, 25 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nuskuskite ir sutarkuokite smulkia tarka, iškart sumaišykite su citrinos sultimis, kad obuoliai neruduotų. Berkite cukraus, cinamono, miltus, kepimo miltelius, supilkite išplaktus kiaušinius, gerai išmaišykite.

  2. Sviestu pateptoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepinkite blynelius. Darykite nedidelius, nes dideli bus labai birūs, turėsite problemų apverčiant.

  3. Tiekite su jogurtu, grietine, medumi, uogiene.

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai (2)

Helena 2017-05-20 12:10
Nuostabus blynukai. Receptas nuostabus. Suvalgeme su seima visus blyneliu ir nepastebejome :) Aciu autorei.
Dovilė 2016-09-29 21:18
Niostabus blyneliai!!!