Šparagų suflė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Šparagai, 100 gr.
  • Česnakas, 3 skilt.
  • Sviestas, 4 v.š.
  • Miltai, 3 v.š.
  • Muskatas, 0,5 a.š.
  • Garstyčios
  • Kmynai
  • Imbieras
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparagai susmulkinami ir verdami pasūdytame vandenyje apie 5 minutes.

  2. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti visus prieskonius. Viską maišant kepti apie 5 minutes.

  3. Į sviestą su prieskoniais suberti džiūvėsius, viską išmaišyti. Šparagus sutrinti su smulkintuvu ar virtuviniu kombainu kad būtų tiršta masė. Supilti grietinėlę, tarkuotą sūrį ir miltus, dar kartą išmaišyti.

  4. Kiaušinio trynius ir baltymus išplakti atskirai. Į šparagų masę supilti sviestą su prieskoniais ir trynius, viską išmaišyti. Tuomet supilti plaktus baltymus ir atsargiai juos įmaišyti.

  5. Išmaišius visus ingredientus supilti į kepimo indus ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Berta

Komentarai