Šokoladiniai pyragėliai su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
17
Ingredientai:
  • Sviestas, 125 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Riešutai, 100 gr.
  • Miltai, 170 gr.
  • Juodasis šokoladas, 125 gr.
  • Pieniškas šokoladas, 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinkite karšto vandens vonelėje sviestą ir juodąjį šokoladą, įmaišykite plaktus kiaušinius, miltus, riešutus ir trupintą pienišką šokoladą.

  2. Ištepkite skardą riebalais, sukrėskite į ją paruoštą tešlą ir pašaukite į vidutinio karštumo orkaitę maždaug 40 min.

  3. Patiekite supjaustę norimo dydžio gabalėliais.

Komentarai