Šokoladiniai putėsiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 3 vnt.
  • Šokoladas, 100 gr.
  • Pienas, 2 v.š.
  • Likeris, 1 v.š.
  • Cukrus, 0,25 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų.

  2. Šokolado gabalėlius ištirpiname.

  3. Kartu su šokoladu sumaišome pieną. Vis dar kaitinant ant ugnies.

  4. Įmaišome kiaušinių trynius, išplaktus su cukrumi.

  5. Po to įmaišome ir baltymus. Viską nuolat maišome. Kaitiname masę ant ugnies apie 5 min.

  6. Gautą masę sudedame į indelius ir šaldome šaldytuve apie 5h. Papuošimui naudojau avietes. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Akvilė

Komentarai