Senoviškas rusiškas sultinys

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Jautienos faršas, 500 gr.
  • Vanduo, 2 l
  • Svogūnas, 1 galv.
  • Sviestas, 1 v.š.
  • Petražolės, 1 sauj.
  • Krapai, 1 sauj.
  • Bulvės, 6 vnt.
  • Kiaušiniai, 1 vnt.
  • Juodieji pipirai, 0,2 a.š.
  • Druska, 1 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos faršą išmaišyti su prieskoniais: pipirais, druska, prieskoniais jautienai. Įmušti kiaušinį, įpilti sviesto, smulkiai sukapotą svogūną ir gerai išmaišyti.

  2. Petražoles ir krapus sukapoti.

  3. Į verdantį vandenį dėti suformuotus mėsos kukuliukus.

  4. Pavirti 10 min. ir sudėti supjaustytas bulves, žalumynus, nepamirškite įberti prieskonių sriubai.

  5. Virti dar apie 10-15 min.

Receptą atsiuntė: Tatjana

Komentarai (2)

Regina 2016-01-28 17:07
Labai skanu.aciu..
jolanta 2013-10-21 15:37
kokia cia nesamone?