Sausainiai "Linelis"

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
25
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gr.
  • Cukrus, 100 gr.
  • Miltai, 2 stikl.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Linų sėmenys, 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukite su cukrumi minkštą sviestą, įdėkite kiaušinį, įberkite druskos ir linų sėklų, miltų, išminkykite tešlą.

  2. Padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.

  3. Tešlą iškočiokite ir formuokite sausainius. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15-20 minučių (kepimo trukmė priklauso nuo sausainių storio, tad žiūrėkite, kad nesudegtų).

Receptą atsiuntė: Justina

Komentarai (2)

sonia 2016-04-26 17:49
linų sėmenų kepti griežtai negalima, jie tampa kenksmingi
Klausimas 2014-04-07 14:12
O butinai linu siemenys? :)