Salotos „Gausybės ragas“

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Virta/rūkyta vištiena, 500 gr.
  • Virti kiaušiniai, 4 vnt.
  • Obuolys, 1 vnt.
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Sūris, 70 gr.
  • Džiovintos slyvos, 50 gr.
  • Graikiniai riešutai, 100 gr.
  • Majonezas, 400 gr.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną atskirkite nuo kaulų, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Sukapokite kiaušinius.

  2. Susmulkinkite svogūnus ir nuplikinkite.

  3. Sutarkuokite sūrį ir obuolį.

  4. Jei reikia, slyvas pamirkinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

  5. Formuokite ragą: vištiena, majonezas, svogūnai, kiaušiniai, majonezas, obuolys, sūris, majonezas.

  6. Pabarstykite slyvomis, padėkite porai valandų į šaldytuvą. Prieš patiekdami padarykite majonezo "tinklelį" ir į kiekvieną "akutę" įdėkite po graikinio riešuto puselę. Iš pasirinktų vaisių ir daržovių padarykite gėlytes.

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai