Pyragėliai su lydytu šokoladu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gr.
  • Cukraus pudra, 1 v.š.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Kiaušinio tryniai, 2 vnt.
  • Miltai, 6 v.š.
  • Šokoladas, 50 gr.
  • Grietinėlė, 100 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpintą sviestą ir šokoladą sumaišykite su cukraus pudra, supilkite kiaušinio ir kiaušinio trynio plakinį, miltus, išmaišykite. Padalinkite skystą tešlą į paruoštas kepimui formeles.

  2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Kepkite pyragėlius 15 min.

  3. Išimkite ir leiskite 1 minutę pastovėti. Rūpestingai peiliu apipjaukite aplink pyragėlius ir išimkite į desertinę lėkštutę.

  4. Patiekite nedelsiant, papuošimui naudokite pliektą grietinėlę.

Komentarai