Pieniška žuvienė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Menkė, 400 gr.
  • Bulvės, 4 vnt.
  • Petražolės šaknis, 1 vnt.
  • Vanduo, 300 ml
  • Pienas, 3 v.š.
  • Sviestas, 2 a.š.
  • Miltai, 1 v.š.
  • Druska
  • Pipirai
  • Krapai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoškite žuvį ir pavirkite 10 minučių vandenyje.

  2. Sudėkite pjaustytas bulves, petražolės šaknį ir smulkintą svogūną. Virkite, kol suminkštės bulvės.

  3. Užvirinkite pieną, suberkite į jį miltus, išmaišykite.

  4. Užbalinkite paruoštu padažu sriubą, įdėkite sviesto, žalumynų, įberkite prieskonių.

Receptą atsiuntė: Gintarė

Komentarai