Piemenėlio bandelės

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Dešra, 200 gr.
  • Pienas, 150 ml
  • Miltai, 400 gr.
  • Sviestas, 40 gr.
  • Mielės, 20 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Cukrus, 1 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Kmynai, 1 a.š.
  • Kiaušinis, 1 vnt.
Piemenėlio bandelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Dešrą ir sūrį supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į indą, pabarstome kmynais ir išmaišome.

  2. Ištirpiname sviestą, pašildome pieną ir supilame į dubenį. Įdedame sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišome.

  3. Įmušame kiaušinius, dedame grietinę ir vėl išmaišome. Suberiame 375 g miltų ir išminkome tešlą. Paliekame 45 min., kad iškiltų.

  4. Tuomet ant stalo supilame likusius miltus ir iškočiojame tešlą. Išspaudžiame skritulius. Ant skritulio viršaus dedame įdarą ir uždengus kitu skrituliu, suspaudžiame kraštus.

  5. Bandeles aptepame kiaušinio ir picos prieskonių plakiniu.

  6. Kepame 220 laipsnių temperatūroje, maždaug 25 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina

Komentarai (1)

Staras 2012-10-17 23:26
O IŠ KUR ATSIRADO SŪRIS ???????