Obuolinis varškės apkepas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Cukrus, 3 v.š.
  • Sviestas, 4 v.š.
  • Manų kruopos, 2 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Obuoliai, 500 gr.
  • Džiūvėsėliai, 1 v.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite trynius su cukrumi ir sumaišykite su pertrinta varške.

  2. Supilkite išlydytą sviestą, suberkite druską ir manų kruopas.

  3. Sumaišykite viską su išplaktais baltymais.

  4. Nulupkite ir supjaustykite obuolius.

  5. Pusę masės sukrėskite į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą, tada sudėkite obuolius ir supilkite likusią masę.

  6. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Justė

Komentarai (3)

Irina 2013-04-30 01:56
labai megstu tokius apkepus,labai skanu!!!
laura 2012-06-26 15:45
ka? galite greiciau atrasyt man reikia greit pagamint
laura 2012-06-26 15:44
o galima deti 1 kiausini?:)