Obuoliniai keksiukai su riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
12
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gr.
  • Migdolai, 40 gr.
  • Kepimo milteliai, 2 a.š.
  • Druska, 1 žiups.
  • Kiaušiniai, 1 vnt.
  • Pasukos, 250 ml
  • Sviestas, 80 ml
  • Cukrus, 170 gr.
  • Obuolys, 1 vnt.
  • Tarkuota citrinos žievelė, 0,5 a.š.
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite migdolus.

  2. Miltus išmaišykite su kepimo milteliais ir druska.

  3. Kiaušinį išplakite su cukrumi ir sviestu, įmaišykite pasukas, miltų mišinį, migdolus, nuluptą tarkuotą obuolį ir citrinos žievelę.

  4. Tešlą išpilstykite į formeles ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė: Valerija

Komentarai