Netikra lazanija

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Faršas, 600 gr.
  • Fermentinis sūris, 200 gr.
  • Paprika, 1 vnt.
  • Svogūnas, 1 galv.
  • Pomidorai, 3 vnt.
  • Lavašas, 1 vnt.
  • Pomidorų padažas, 200 gr.
  • Juodieji pipirai, 1 žiups.
  • Svogūnas, 1 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Apkepkite faršą su svogūnais, įberkite mėsos prieskonių, druskos.

  2. Padalinkite lavašą į tris dalis. Pirmuoju išklokite kepimo indą, ant viršaus uždėkite pusę faršo, kubeliais supjaustytų pomidorų ir paprikos, padažo bei tarkuoto sūrio, antrą lavašo sluoksnį, vėl faršo, pomidorų, paprikos, padažo ir sūrio, paskutinį lavašo sluoksnį, jį prispaukite.

  3. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje 15-20 minučių.

Receptą atsiuntė: Jurga

Komentarai (1)

vika 2012-06-09 01:09
o kada deti pomidoru padaza? druskos nereikia?