Naminiai saldainiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
10
Ingredientai:
  • Šokoladas, 400 gr.
  • Kakava, 2 a.š.
  • Grietinėlė, 125 ml
  • Rudasis cukrus, 200 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą suberkite cukrų ir sulaužytą juodąjį šokoladą (ne pienišką ir ne mažiau kaip su 65 % kakavos).

  2. Viską užpillkite 33 % riebumo grietinėle ir virkite ant vidutinio kaitrumo ugnies, visą laiką maišant, apie 20 minučių.

  3. Po to šokoladinę masę išpilstykite į formeles ir palikite šaldiklyje, kad sukietėtų (išimti bus paprasčiau, jeigu formeles pakaitinsite virš garų)

  4. Galite apibarstyti kakava.

Receptą atsiuntė: Kamilė

Komentarai