Migdoliniai sausainėliai su cinamonu

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Migdolai, 400 gr.
  • Cukraus pudra, 200 gr.
  • Cinamonas, 2 a.š.
  • Kiaušinių baltymai, 3 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Iki standžių putų išplakite baltymus, atidėkite sausainių patepimui 3 šaukštus.

  2. Sudėkite į likusius baltymus maltus migdolus ir cinamoną, išmaišykite

  3. Iškočiokite tešlą, formuokite sausainius, sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, patepkite plaktu baltymu, sumaišytu su cukraus pudra, įspauskite po migdolą.

  4. Kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 15 minučių.

Komentarai