Mėsiški blyneliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 l
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Soda, 1 žiups.
  • Miltai, 1 stikl.
  • Faršas, 400 gr.
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš kiaušinių, kefyro, sodos ir miltų užmaišykite gan skystą tešlą.

  2. Įberkite cukraus, druskos, pipirų, sudėkite bet kokį faršą.

  3. Dar kartą išmaišykite ir kepkite kaip nedidelius sklindžius.

Receptą atsiuntė: Monika

Komentarai (9)

Birute 2020-09-03 15:01
Cukraus tikrai nereikia,mėsa ir cukrus visai nesiderina,reikia cukraus naudoti kuo maziau
rima 2014-07-02 23:00
iš kokio faršo skaniau?
renata 2014-03-21 20:27
na istikruju gaminimo instrukcijoj parasyta kad iberti cukraus,gal tiesiog ivyko klaida,bet siaip skanu:)
rita 2014-03-09 13:59
Tikrai be reikalo visur ta cukru dedat. Reikia ar nereikia. Ar mazai zmoniu cukralige serga siais laikais?
jolanta 2013-10-31 18:46
i tesla dedasi cukrus,kefyro rukstis juk yra, cukrus pagerina skoni :)jei kam trugdo idekite cukraus i viena dali, cia kalbama apie koki puse saukstelio,o i kita- nedekite,issikepsite ir ragaukite, su cukrumi skonis bus geresnis :)
t5ytu 2013-10-30 21:37
avigalviai ismokit skaityt y sudeti yeina cukrus,bet nemanau jog cia normalaus pobudzio receptas,kazkokia nesamone
nijole 2013-10-30 14:00
priraso visokiu nesamoniu
vida 2013-10-30 12:55
I mesa patartina deti cukraus
MAMA 2013-10-30 12:30
o KUR TU MATAI "CUKRAUS" PARASYTA?