Lašišos kotletai su įdaru

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Lašišos faršas, 500 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Miltai, 2 v.š.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Žalieji žirneliai, 1 skard.
  • Malti džiūvėsėliai, 3 v.š.
  • Krapai, 1 pund.
  • Česnakai, 2 skilt.
  • Aliejus, 2 v.š.
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą sumaišykite su 1 kiaušiniu, druska ir 2 šaukštais džiūvėsėlių.

  2. Svogūnus supkjaustykite kaip galima smulkiau, apkepkite, kol pagels, įmaišykite į faršą.

  3. Žirnelius nusunkite, perplaukite, kartu su krapais ir česnaku sutrinkite iki vienalytės masės.

  4. Padalinkite faršą į 4 dalis, formuokie kotletus, įdėkite įdaro.

  5. Išplakite likusį kiaušinį. Kotletus pavoliokite miltuose, kiaušinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite ne mažiau kaip 5 minutes, kol užsidės traški plutelė.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai (1)

Fule 2017-04-23 16:16
Turt buti skane bet dar nebandziau