Kiaulienos kepsneliai su kedrų riešutais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Kiauliena, 400 gr.
  • Kedrų riešutai, 2 v.š.
  • Citrinos sultys, 1 v.š.
  • Tarkuota citrinos žievelė, 1 a.š.
  • Medus, 0,5 v.š.
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
  • Pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite kiaulieną 1,5 cm storio kepsneliais, pamuškite, pabarstykite druska ir pipirais, apkepkite iš vienos pusės 7 minutes, iš kitos - 5. Išimkite į dubenį ir uždenkite.

  2. Tame pačiame aliejuje 1 minutę pakepkite riešutus, sudėkite citrinos žievelę ir medų, supilkite citrinos sultis, pakaitinkite 2 minutes, kol padažas sutirštės.

  3. Susmulkinkite petražoles. Mėsą vėl sudėkite į keptuvę, pabarstykite žalumynais ir gaminkite dar 2 minutes. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jolita

Komentarai