Kepti varškėčiai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
7
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gr.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Miltai, 100 gr.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Cukrus, 2 v.š.
  • Druska, 1 žiups.
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite visus komponentus ir išminkykite tešlą.

  2. Padarykite iš tešlos volelį ir supjaustykite jį riekelėmis. Riekeles paspauskite, kad būtų plokštesnės.

  3. Įspauskite peiliu ruoželius ir iškepkite ant sviesto arba aliejaus.

Receptą atsiuntė: Ligita

Komentarai (1)

Mantas 2017-09-05 21:15
Liuksiskiausias ir paprasciausias varskeciu variantas!