Kepenų blyneliai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
8
Ingredientai:
  • Jaučio kepenys, 1 kg
  • Svogūnai, 2 vnt.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Miltai, 8 v.š.
  • Žalumynai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenis ir nuluptus svogūnus supjaustykite kubeliais, sumalkite mėsmale.

  2. Susmulkinkite žalumynus, sumaišykite su kepenimis.

  3. Įmuškite kiaušinius, sudėkite miltus, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

  4. Formuokite blynelius ir apkepkite juos iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė: Viktorija

Komentarai (3)

janina 2017-03-16 18:41
labai skanu,sultingi. šalti irgi patiko

Rimante 2016-11-09 22:00
Labai skanu
as 2013-06-22 19:11
skanu labai