Citrusinė želė

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
2
Ingredientai:
  • Citrinos, 2 vnt.
  • Vanduo, 1 l
  • Želatina, 3 a.š.
  • Cukrus, 200 gr.
  • Apelsinai, 2 vnt.
Gaminimo instrukcija:
  1. Vaisius nuplaukite ir nulupkite, žievelę smulkiai supjaustykite (galima sutarkuoti), išspauskite vaisių sultis.

  2. Cukrų ir vandenį supilkite į puodą, maišykite, kol užvirs. Į karštą sirupą suberkite žieveles ir lėtai supilti ištirpintą želatiną.

  3. Dar kartą viską užvirinkite, šiek tiek atvėsinkite, supilkite išspaustas vaisių sultis ir išmaišykite. Išpilstykite į indelius ir atšaldykite.

  4. Puoškite vaisiais, riešutais arba plakta grietinėle.

Receptą atsiuntė: Loreta

Komentarai