Cannelloni makaronai su špinatais

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Canelloni makaronai, 12 vnt.
  • Špinatai, 100 gr.
  • Parmezano sūris, 200 gr.
  • Ricotta sūris, 200 gr.
  • Svogūnas, 1 vnt.
  • Česnakas, 2 skilt.
  • Druska, 1 žiups.
  • Pipirai, 1 žiups.
  • Aliejus, 50 ml
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepimo indą ištepti su riebalais. Dubenyje sumaišyti smulkintus špinatus (kei daugiau nei pusę kiekio) ir ricotta sūrį.

  2. Pridėti parmezano sūrį, druską ir pipirus. Šia mase užpildyti makaronus ir juos sudėti į kepimo formą.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepti smulkintą svogūną su česnaku. Kai apskrus, sudėti pomidorus.

  4. Pakaitinti 5 minutes, tada pridėti špinatų, viską pamaišyti ir pakepti kol špinatai suminkštės. Gautą masę užpilti ant formoje sudėtų prikimštų makaronų. Viską apiberiame tarkuotu sūriu.

  5. Cannelloni kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Receptą atsiuntė: Vitalija

Komentarai (2)

Algimas 2012-11-14 16:06
nu,jo apie pomidorus Vitalija,nerašo...
Egis 2012-09-26 22:13
O kiek pomidoru reikia?