Blizgi šokoladinė glazūra

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
6
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 0,5 stikl.
  • Pienas, 0,5 stikl.
  • Kakava, 3 v.š.
  • Sviestas, 1,5 v.š.
  • Vanilinas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite kakavą ir cukraus pudrą, supilkite šiltą pieną.

  2. Sudėkite minkštą sviestą ir įberkite žiupsnelį vanilino. Išplakite elektriniu plaktuvu.

  3. Pastaba: glazūra greitai stingsta, todėl daryti ją reikia tada, kai kepiniai paruošti.

Receptą atsiuntė: Natalija

Komentarai (12)

Jadvyga 2023-12-02 17:14
Glazūra nepavyko
Vita 2021-04-05 07:40
Tikra nesąmonė,sugadinti produktai,šventė ir nervai
Nedarykit 2021-02-21 19:30
Briedas kažkoks
Viktorija 2021-01-17 20:46
Visiškai nepanašu į gražūrą, gaila kad neperskaičiau komentarų prieš darydama, nes tik sugadinau torta :(
Prajuokinai 2020-12-23 12:47
Koks čia sudas
Mirėja 2020-04-07 15:49
Dėje bet glazūra nepavyko
PiktasPokštas 2019-10-13 13:44
Tai labiau panašu į piktą pokštą nei receptą. Glazūrai niekada nėra naudojama vienoda proporcija ir cukraus pudros ir pieno. Orientacijai: 200g cukraus pudros 5 valgomieji šaukštai pieno.
Labadienis 2019-06-06 13:02
Super!
Neringa 2019-04-04 13:49
Receptas skirtas norintiems nestingstančios glazūros
Roberta 2018-05-21 14:12
Nestengsta sita glazura. Blogas rezeptas