Karštas šokoladas su chalva

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
4
Ingredientai:
  • Pienas, 300 ml
  • Karštas vanduo, 300 ml
  • Rudasis cukrus, 3 a.š.
  • Pieniškas šokoladas, 50 gr.
  • Kakava, 30 gr.
  • Imbieras (šviežias arba džiovintas), 1 a.š.
  • Chalva, 50 gr.
Gaminimo instrukcija:
  1. Prikaistuvyje sumaišykite imbierą, kakavą, pieną, karšrą vadenį ir ant nedidelės ugnies kaitinkite iki užvirimo, tuomet maišant pavirkite dar porą minučių.

  2. Nuimkite nuo ugnies, suberkite cukrų, gabaliukais sulaužytą šokoladą ir gerai išmaišykite.

  3. Karštą šokoladą išpilstykite į indelius ir apiberkite sutrupinta chalva.

  4. Tikras gardumėlis, kuris praskaidrins net šalčiausią ir nykiausią dieną!

Receptą atsiuntė: Aistė

Komentarai