6 efektyviausi būdai deginti kalorijas

6 efektyviausi būdai deginti kalorijas

Mes galime rasti tūkstančius pasiteisinimų, kodėl neskiriame laiko sportui ar bent jau mankštelei – tokiame sąraše atsiranda ir darbas, ir nuotaika, ir laiko stoka, ir visokie planai... Tačiau būti gražiems ir sveikiems norisi, ir nieko su tuo nepadarysi.
 
Nekankinkite savęs pažadais „pirmadienį mesiu rūkyti ir eisiu į sporto salę“ – vargu ar išeis. Priežastys ten neiti gali būti ir visai objektyvios – ypač tada, kai kalbame apie didelius miestus. Sudeginti nereikalingas kalorijas, padailinti kūną, pagerinti nuotaiką galima ir be jokių treniruoklių salių. Štai 6 būdai, padėsiantys greičiau pasiekti trokštamų rezultatų ir su pasimėgavimu bei pasididžiavimu žiūrėti į savo atvaizdą veidrodyje.
 
Važinėjimas riedučiais

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 425
 
Važinėjimas riedučiais – vienas iš pačių efektyviausių ir smagiausių būdų deginti kalorijas. Raumenys nuolat įtempti (reikia išlaikyti pusiausvyrą), rankos ir kojos nuolat juda. Be viso to, sąnariams tenka daug mažesnis krūvis, negu bėgiojant.
 
Bėgiojimas

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 300
 
Tipiškas bėgikas paprastai turi gražią figūrą. Priežastys – svarios ir akivaizdžios: nors pagrinde dirba kojos, pakankamai krūvio tenka ir rankoms bei pečiams. Jeigu norite, kad naudos būtų dar daugiau, bėgdami rankas laikykite arti kūno, o nuo žemės atsispirkite pirštų galais ir pėdos viduriu.
 
Šokinėjimas per šokdynę

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 340
 
Sportininkams šokdynė – labai reikalingas ir naudingas daiktas. Pažiūrėkite į boksininkus: jie kiekvienos treniruotės metu šokinėja per šokdynę. Kokio ilgio ji turėtų būti? Tai paprasta: atsistokite ant šokdynės vidurio – jos rankenos turi siekti pažastis. Šokinėdami keiskite greitį ir stenkitės nešokinėti per daug aukštai.
 
Lanko sukimas

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 300
 
Ir nieko čia juokingo, jeigu lanką suka ne moteris ar mergina, o vyras – tą gali daryti visi. Tačiau suaugusiesiems nereikia rinktis plastikinių vaikiškų lankų. Rinkitės sunkesnius – tai padės sudeginti nereikalingas kalorijas ir treniruoti pilvo presą.
 
Tenisas

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 300
 
Ir nereikia teisintis, kad teniso kortas toli, kad nėra su kuo žaisti – susiraskite lygią sieną, imkite į rankas raketę ir treniruokitės. Tai tikrai labai smagu – tereikia nugalėti tingulį!
 
Šokiai

Laikas: 30 minučių
Kalorijos: 300
 
Pabaigai palikome turbūt patį smagiausią kalorijų deginimo būdą. Per vieną klube praleistą naktį galima sudeginti tiek kalorijų, kiek turi visas tortas. Tik pasistenkite apsieiti be alkoholinių gėrimų – antraip treniruotė nueis niekais.

Komentarai